Sponsorer
Setskog Setskog Setskog Aurskog-Høland kommune Design og drift Grafisk Service AS Hjem / Home Kontakt / Contact Film Photos / Music Registration/Påmelding Omtaler / Reviews Aurskog-Høland kommune Setskog HOVEDSPONSORER  HOVEDSPONSORER

Kan ikke bli bedre!

Først gikk Petter Andersen i mål. Så kom sola. Og gjorde Setskog Skøytefestival 2017 til en magisk vinteropplevelse «En får det været en fortjener»,heter det. Var det noen som fortjente en drømmedag til sitt arrangement så var det Setskog IF og Setskog skøytefestival. – Dette er så moro, og en kjempedag for oss alle. Både deltakere og arrangører, sa festivalgeneral Per Lorentzen. Med dagens bredeste glis skuet han ut over Setten og det yrende livet der. Imponert president At skøytepresident Rune Gerhardsen var på plass og kastet glans over festivalen, satte en ekstra spiss på dagen. Han lot seg imponere av den driftige arrangøren og evnen til ikke å gi opp. – Det er første gang jeg er på Setskog Skøytefestival, men har hørt om miljøet her ute. Det er slik entusiasme som bringer resultater og skaper skøytemiljø og skøyteglede. I en skøytefestival er det ikke seier og tider som teller, men det å være med å ha glede av en flott idrett, sa han til Indre Akershus Blad mellom slagene. I tillegg til å åpne festivalen sammen med ordfører Roger Evjen fungerte Rune Gerhardsen også som både starter og medaljeutdeler til de yngste.
Fikk hilse på helten Første løper i mål, som i fjor, var Petter Andersen, som vant Erik Vea-løpet over 18 kilometer. Karen med både VM-bronse og to verdenscupseire på samvittigheten fra «gamle dager», var suveren, og røpet raskt at han trives på Setskog Skøytefestival. – Det har vært en kjempefin opplevelse, sa han med adresse til løpet, der han hadde en ukjent supporter på sidelinja.  Sondre August Westbye fra Bjørkelangen hadde vært på plass og heiet på Andersen underveis, og når han etterpå både fikk hilse på han og bli fotografert med helten sin, var dagen stor for Sondre allerede før han selv skulle ut i sitt løp.  Geir Rismyr, best kjent som Høland og Setskog elverks daglige leder, var helt tom for energi da han seilte over mål i samme løp som Petter Andersen. – Ryggen er stiv, og jeg merker krampetendenser smilte Rismyhr. Han hadde byttet fra hockeyskøyter i fjor til klappskøyter i år, og er fast deltaker i de lokale massemønstringer. Mens de aktive gikk sine 18 kilometer, forberedte de yngste seg til barneløpet. Tre av disse var Daniel og Ronja Ludvigsen og Ida Haugen fra Rømskog. De to venninnene hadde likegodt pyntet seg litt ekstra i anledning dagen med små svingende skjørt. – Mamma sa vi skulle pynte oss litt, kommer det fra Ronja før trioen stryker ut på isen for å varme opp.
FULL FART : Setskog Skøytefestival 2017 ble en knallsuksess både arrangementmessig og værmessig. Her er det barneklassen som legger i vei. Ikke noe å si på energien der igård'n. Alle Foto: Øivind Eriksen  Indre Akershus Blad
EKSKLUSIVT BESØK: Skøytepresident Rune Gerhardsen var på plass på skøytefestivalen og kunne gratulere festivalsjef Per Lorentzen (t.h.) med et flott arrangement. VINNER MED LOKAL SUPPORTER :  Den tidligeretoppløper Petter Andersen vant hovedløpet. Her blir han gratulert av Sondre August Westbye fra Bjørkelangen som hadde stått og heiet på Petter underveis.  – Han er så flink til å gå på skøyter, sa Sondre PYNTET FOR SKØYTEFESTIVAL: Ida Haugen (t.v.) og Ronja Ludvigsen fra Rømskog hadde pyntet seg i rosa og miniskjørt i anledning dagen, mens Ronjas Bror Daniel hadde et litt mer tradisjonelt antrekk på seg.